Haalarit ovat saapuneet! Omansa saa hakea hallituksen päivystysaikoina Toimistolta.
Tiistai 1.12.
Hallituspäivystys // Maks klo 13 – 15 @ Toimisto
Ruutukerho klo 18.15 – 20.45 @ Discord
Torstai 3.12.
Hallituspäivystys // Petrus klo 13 – 15 @ Toimisto
Sunnuntai 6.12.
Haku yritystoimikuntaan päättyy
————————————————————————————————————
Projektitutkijan tai tutkimusavustajan määräaikainen tehtävä
Koehenkilöksi silmänliiketutkimukseen?
————————————————————————————————————
Projektitutkijan tai tutkimusavustajan määräaikainen tehtävä
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.
Turun yliopiston Tulevaisuuden teknologioiden laitoksen (1.1.2021 alkaen Teknillisen tiedekunnan Tietotekniikan laitos) Ohjelmistotekniikan oppiaineeseen haetaan projektitutkijaa tai tutkimusavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2021 – 31.5.2022. Työsuhde alkaa aikaisintaan 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.
Projektitutkija/tutkimusavustaja työskentelee SusCon – Sustainability Shipbuilding Concepts -tutkimushankkeessa. Business Finlandin rahoittamassa useiden yritysten ja tutkimuslaitoksen muodostamassa rinnakkaishankkeessa etsitään toimintamalleja ja teknologisia ratkaisuja, jotka edistäisivät laivanrakennuksen tehokkuutta sekä vastuullisuutta entisestään. Laitoksen painopisteenä hankkeessa on virtuaalitodellisuussovellusten tuomien sustainability-hyötyjen selvittäminen.
Projektitutkijan/tutkimusavustajan pääasiallinen tehtävä on tutkimuksen tekeminen osana projektin tutkimusryhmää. Tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito sidosryhmiin, oman alueen tulosten ja tiedon esittely projektiin liittyvissä seminaareissa, jatkohankkeiden valmistelu ja projektin muut tehtävät. Lisäksi projektitutkija/tutkimusavustaja voi mahdollisesti työskennellä projektin ohella oppiaineen muissa hankkeissa ohjelmistokehitystehtävissä esim. pelillisten sovellusten ja webbiohjelmistojen parissa ja osallistua oppiaineen avustaviin opetustehtäviin.
Tehtävien kelpoisuusvaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännössä: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/organisaatio. Projektitutkijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (tietotekniikan tai tietojenkäsittelytieteiden alalta). Tehtävään voidaan valita myös opintojen loppuvaiheessa oleva suomalaisessa korkeakoulussa kirjoilla oleva perustutkinto-opiskelija, jolloin nimike on tutkimusavustaja. Tutkimusavustajan tehtävä voi olla myös osa-aikainen lukuvuoden aikana.
Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tutkimusryhmää ja yhteistyökumppanien kanssa.
Hakijalta edellytetään:
Hyvää käytännön ohjelmointiosaamista ja kykyä perehtyä uusiin ohjelmointikieliin ja alustoihin
Eduksi hakijalle katsotaan:
aiempi osallistuminen tutkimustyöhön (ml. lopputyöhön liittyvä tutkimus)
Unity3D tuntemus
kokemus pelinkehityksen tekniikoista
kokemus virtuaalitodellisuuslaitteista ja ohjelmistokehityksestä niille
kokemus front-end- ja/tai back-end-ohjelmoinnista
kokemus ohjelmistojärjestelmien ja ohjelmistopohjaisten tuotteiden suunnittelusta
Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Projektitutkijan tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasojen 2–4 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 2 055,66–2 563,09 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tutkimusavustajan tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tason 1 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 1 869,13 euroa. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.
Lisätietoja antavat erikoistutkija Teijo Lehtonen, puh. 044 440 0005, teijo.lehtonen@utu.fi tai projektipäällikkö Kaapo Seppälä, puh. 040 744 4182, kaapo.seppala@utu.fi.
Hakemus tulee jättää viimeistään sunnuntaina 6.12.2020 yliopiston sähköisessä rekrytointijärjestelmässä. Linkki järjestelmään on tämän ilmoituksen alussa (Täytä hakemus). Ilmoitus on luettavissa osoitteessa: http://www.utu.fi/tyopaikat. Hakemukseen tulee sisällyttää hakijan ansioluettelo, motivaatiokirje, kopio tutkintotodistuksesta/opintosuoritteesta, sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen (esim. työnäytteet, portfolio).
————————————————————————————————————
Koehenkilöksi silmänliiketutkimukseen?
Haemme Turun PET-keskukseen koehenkilöitä silmänliiketutkimukseen. Tutkimus kestää noin 4-5 tuntia ja koe koostuu monesta lyhyestä ja vaihtelevasta tehtävästä. Osallistumisesta palkitaan Finnkinon elokuvalipuilla ja tutkimuskäyntiin sisältyy lounas. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen seuraavan linkin kautta:
https://psykoehlot.utu.fi/main/experiment/70/
Ole rohkeasti meihin yhteydessä, mikäli haluat tietää lisää tai sinulle sopivaa aikaa ei ole tarjolla!
Ystävällisin terveisin Elina Lewandowski
Yhteystiedot:
Elina Lewandowski, eplewa@utu.fi
Birgitta Paranko, bspara@utu.fi